Image

Heimstaden i satsning i Norrköping

Bygg/Arkitektur Den gamla yllefabriken vid Gamlebro i centrala Norrköping ska bli en modern stadsdel. Heimstaden köper nu in sig i utvecklingsbolaget.


Newsflash

Henry Ståhl Fastigheter sålt

Transaktioner Henry Ståhl Fastigheter innehållande cirka 350 000 kvadratmeter bostäder och lokaler i Norrköping, Linköping och Örebro har sålts.


Henry Ståhl och Hyresbostäder i utvecklingssamarbete

Bygg/Arkitektur Henry Ståhl och Hyresbostäder i Norrköping planerar att utveckla kvarteret Kroken i Industrilandskapet. Projektet omfattar 100 lägenheter, 2 500 kvadratmeter kontor och möjlighet till 4 000 kvadratmeter nybyggnation.


Samarbete i fokus på Fastighetsmarknadsdagen

Event Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland blev ett mycket lyckat evenemang. Samarbete var ett av ledorden. - Det är dags att man slutar kasta bollen mellan varandra, sa Henry Ståhls vd Peter Karlström.

Professorn: Måste våga satsa fullt ut

Event Professor Mats Abrahamsson vill se en större satsning på logistiken i Östergötland. - Man har gjort en del i regionen, men aldrig satsat helhjärtat, sa han.

Alvesson: Räntan något lägre än Riksbankens prognos

Event Swedbanks prognoschef Magnus Alvesson tror inte att Riksbanken kommer att höja reporäntan så mycket som banken själv prognostiserar.


De möts i vd-utfrågningen

Event Den 6 februari arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. Bland annat kommer publiken att få se två tunga vd:ar i en utfrågning.


Ståhl säljer till Kungsleden

Transaktioner Henry Ståhl säljer fyra lagerfastigheter i Norrköping och Örebro till Kungsleden för 87,1 miljoner kronor.


Ståhl köper hotell i Norrköping

Transaktioner Henry Ståhl Fastigheter köper en hotellfastighet, omfattande drygt 7 000 kvadratmeter, i Norrköping.


”IT-sektorn tar nästa steg”

Event I kontorspanelen på Fastighetsmarknadsdagen menade Klöverns Kent Eklund och Henry Ståhls Peter Karlström att man ser en ny form av branschglidningar på hyresmarknaden.


Här är Steinbüchels nya vd-jobb

Karriär Mitt under årets Mipim i mars kunde vi berätta att Håkan Steinbüchel lämnar sitt jobb som vd på Vasallen. Nu har han fått ett nytt vd-jobb.


Trotjänare tillbaka som vd på Henry Ståhl

Karriär Henry Ståhls vd Johan Öhrn lämnar sin tjänst för att satsa på egen verksamhet. Hans efterträdare har tidigare varit såväl fastighetschef som vd på bolaget.


Specialfastigheter köper av Brinova

Transaktioner Specialfastigheter Sverige AB köper fastigheten Åstorp Bulten 2 i Åstorp av Brinova för 78 miljoner kronor. Fastigheten är fullt uthyrd till Migrationsverket.