Image

Samarbete i fokus på Fastighetsmarknadsdagen

Event Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland blev ett mycket lyckat evenemang. Samarbete var ett av ledorden. - Det är dags att man slutar kasta bollen mellan varandra, sa Henry Ståhls vd Peter Karlström. Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här.
Publicerad den 7 Februari 2014

Nästan 150 personer deltog i seminariet som hölls i Flygeln på Louis De Geer i Norrköping.

Peter Karlström och Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist diskuterade bostadsbristen.

- Var och en måste bidra, staten med lagar och regler, kommunerna som ansvarar för planprocesserna, fastighetsägare och byggentreprenörer. I dag är det ofta så att fastighetsägarna skyller på kommunerna och kommunerna på staten. I stället måste vi sätta oss ner tillsammans och arbeta fram en hållbar lösning, menade Peter Karlström.
Samarbete mellan Norrköping och Linköping diskuterades också en hel del, framför allt att man måste gå från ord till handling.

- Samarbete är mer än en skylt vid E4, som Rustas Magnus Hallin uttryckte det.

Fastighetsmarknadsdagen arrangerades för andra året av Fastighetssverige och Lokalnytt, i samarbete med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping.

WSP, Riksbyggen och Collector var partners i evenemanget.

Nästa år kommer Fastighetsmarknadsdagen att hållas i Linköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige