Image

Samarbete i fokus på Fastighetsmarknadsdagen

Event Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland blev ett mycket lyckat evenemang. Samarbete var ett av ledorden. - Det är dags att man slutar kasta bollen mellan varandra, sa Henry Ståhls vd Peter Karlström. Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här.
Publicerad den 7 Februari 2014

Nästan 150 personer deltog i seminariet som hölls i Flygeln på Louis De Geer i Norrköping.

Peter Karlström och Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist diskuterade bostadsbristen.

- Var och en måste bidra, staten med lagar och regler, kommunerna som ansvarar för planprocesserna, fastighetsägare och byggentreprenörer. I dag är det ofta så att fastighetsägarna skyller på kommunerna och kommunerna på staten. I stället måste vi sätta oss ner tillsammans och arbeta fram en hållbar lösning, menade Peter Karlström.
Samarbete mellan Norrköping och Linköping diskuterades också en hel del, framför allt att man måste gå från ord till handling.

- Samarbete är mer än en skylt vid E4, som Rustas Magnus Hallin uttryckte det.

Fastighetsmarknadsdagen arrangerades för andra året av Fastighetssverige och Lokalnytt, i samarbete med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping.

WSP, Riksbyggen och Collector var partners i evenemanget.

Nästa år kommer Fastighetsmarknadsdagen att hållas i Linköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige