Image
Wihlborgs hyr ut till BTJ på Ideon i Lund.
Wihlborgs hyr ut till BTJ på Ideon i Lund. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs hyr ut till BTJ på Ideon i Lund

Uthyrning Medieföretaget BTJ Sverige flyttar i september 2023 in i Wihlborgs fastighet Cube, även känd som Nya Vattentornet 4, på Ideon i Lund.
Publicerad den 13 Februari 2023

I fastigheten Cube har BTJ tecknat avtal om 1 300 kvadratmeter, varav 1 100 kvadratmeter är kontor och 200 kvadratmeter lager. Tillträdet äger rum den 1 september. BTJ arbetar med informationstjänster och media för kunskapssektorn såsom bibliotek, universitet, företag och organisationer.

På Mobilvägen i östra delen av Ideon i Lund har Wihlborgs bildat ett kluster med tre fastigheter, Node, Bricks och Cube (Nya Vattentornet 2-4), och där arbetat med att skapa ett brett utbud av moderna och effektiva lokalytor samt ett komplett serviceutbud och olika mobilitetslösningar. Det är idag ett område för tillväxtföretag med ett 50-tal bolag inom olika sektorer.

– Vi på BTJ ser fram emot flytten till vårt nya kontor i Cube till hösten. De nya lokalerna motsvarar det moderna digitala tjänsteföretaget BTJ har blivit, säger Anette Grönroos, vd på BTJ.

– Med utvecklingen av Lund i riktning mot Brunnshög hamnar detta kluster på Ideon alltmer i händelsernas centrum. Här får BTJ många spännande teknikbolag som grannar, närhet till service som restauranger och gym och till goda förbindelser med inte minst spårvägen ett stenkast bort, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige