Image

Technopolis fokuserar på Norden – säljer två baltiska campus

Bolag Technopolis vill öka sitt fokus på sina nordiska kärnmarknader och justerar därför sin geografiska närvaro genom två avyttringar i den baltiska regionen. Man vill genom detta koncentrera resurser och investeringar till Norden, där bolaget ser den största potentialen för tillväxt. Fastighetssverige har talat med Emma Kuzmina, styrelseordförande för Technopolis, som beskriver strategin och tankarna bakom försäljningen. – Den är en viktig del av vår strategiska omställningsplan.
Publicerad den 17 Juni 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige