Image
Förra årets vinnare: Caroline och Wilfred Junhager, Sonya Simmonds och Marco Checchi från Studio Stockholm, Martin Krigh, Helena Markås, Jannis Stepanidis och Niklas Domander från vinnarna Dice, Gert Wingårdh och Anders Hallquist från juryn.
Förra årets vinnare: Caroline och Wilfred Junhager, Sonya Simmonds och Marco Checchi från Studio Stockholm, Martin Krigh, Helena Markås, Jannis Stepanidis och Niklas Domander från vinnarna Dice, Gert Wingårdh och Anders Hallquist från juryn. Bild: Nicklas Tollesson

Sveriges Snyggaste Kontor: Nu kan du rösta!

Stora Kontorsdagen Hela 86 olika kontor har nominerats till Fastighetssveriges och Lokalnytts tävling Sveriges Snyggaste Kontor 2017. Nu är röstningsprocessen i full gång.
Publicerad den 2 Oktober 2017

Natten till söndagen avslutades nomineringsprocessen och du hittar nu alla nominerade kontor på http://ssk.lokalnytt.se/rosta.

Även i år slogs det gamla rekordet i antal nominerade kontor – hela 86 kontor är nominerade jämfört med 73 kontor förra året.

- Det är väldigt hög klass på de nominerade bidragen i år. Att stora företag som till exempel Coca Cola, Microsoft, Tele 2 och SEB väljer att delta är en kvalitetsstämpel för tävlingen, säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige och Lokalnytt.

Du kan nu rösta – max en gång per dag – på ditt favoritkontor. Den 22 oktober stänger röstningen. Så gå in med en gång på http://ssk.lokalnytt.se/rosta.

- Det finns all anledning för alla i branschen att gå in och titta på de nominerade kontoren. Det är många bidrag som är väldigt inspirerande, säger Eddie Ekberg.

Prisutdelning och presentation av det vinnande kontoret sker på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm torsdagen den 9 november. Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige