Image

Här är de tre finalisterna

Stora Kontorsdagen En bank, ett fotbollslag och ett företag som jobbar med animation och visuella effekter. Där har du finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Missa inte prisutdelningen på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 november.
Publicerad den 24 Oktober 2017

Nu är alla röster räknade och vi har tre finalister i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Förra årets antal nominerade kontor (72) slogs med råge då det nominerades 86 kontor i år. Omröstningen pågick från den 1 oktober till i söndags natt den 22 oktober. Totalt kom det in 28 082 röster.

De tre finalisterna är:
• Important Looking Pirates, Stockholm
• Malmö FF, Malmö
• SEB, Stockholm

Alla tre finalister kommer att uppmärksammas och prisas på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 november. Då kommer också vinnarkontoret att presenteras mer ingående samt få ett pris bestående av ett konstverk värt en halv miljon kronor, utöver den stora äran.

Du anmäler dig till Stora Kontorsdagen här! (senast fredag den 3 november)

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige