Image
Sasja Beslik inledningstalar på ett av årets viktigaste branschmöten – Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel.
Sasja Beslik inledningstalar på ett av årets viktigaste branschmöten – Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel.

Stora Hållbarhetsdagen: Sasja Beslik inledningstalar

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Inledningstalare är Sasja Beslik, en av världens mest inflytelserika personer när det kommer till gröna och hållbara investeringar.
Publicerad den 28 Mars 2022

Sasja Beslik som kom till Sverige som flykting från kriget i Jugoslavien, är i dag en av världens mest inflytelserika personer när det kommer till gröna och hållbara investeringar. Efter tio år som ansvarig för gröna investeringar på Nordea gick han 2019 över till den schweiziska privatbanken J Safra Sarasin, som betraktas som en av de ledande aktörerna i världen inom hållbara investeringar. I sin bok Where the Money Tree Grows, som kom 2021, resonerar han kring lönsamma investeringar i hållbarhet, men är också kritisk till det ekonomiska systemet där den växande ojämlikheten är ett hinder för att nå ett hållbart samhälle. Hur ser han på hållbarhetsläget i världen och möjligheterna för gröna investeringar i samhällsbyggnadssektorn? Svaren ges på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj.
Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet.
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partners är Afry, Bjerking, Byggcheferna, NREP, Officeswapp, Polarstructure och Soltech – läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:





Mer från Fastighetssverige