Beijing 8 har ett unikt dumplings- och tekoncept som kombinerar det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande.
– Våra egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och våra ekologiska isteer brygger vi på teblad direkt från Kina. Vi erbjuder många olika smaker som passar perfekt för att dela. Vår förhoppning är att våra restauranger ska bli en mötesplats där man vill umgås med sina vänner och familj. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna och värnar om hur maten är framtagen. All vår kyckling är till exempel från ekologiska gårdar, säger Therese Wrangdahl, marknadschef på Beijing 8.
Helsingborg är den första staden i Skåne att etablera sig i.
– Beijing 8 har under den senaste året ökat sin närvaro i Skåne med sitt koncept på matvarukedjorna. Idag hittar du våra dumpling, te, såser, dressingar och ångkorgar i över 20 matbutiker runt om i Skåne. Valet att öppna en restaurang i Helsingborg var därför helt naturligt, säger Pablo Jorda, driftschef på Beijing 8.
– Kombinationen av snabb och hälsosam mat med ekologiska råvaror finns det inte mycket av i de södra delarna av centrala Helsingborg. Vi är därför extra glada att Beijing 8 öppnar hos oss. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt Söder, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för Söder på Jefast.
Presenteras av Quandify
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Pandox vd, Liia Nõu, gjorde vid presentationen av senaste kvartalsrapporten klart att man letar efter förvärv, främst inom de tre starka marknader man redan går bäst i: Storbritannien, Norden och Tyskland. – Det senaste förvärvet hade en sjuprocentig yield så det är det vi siktar på, säger Pandox-vd:n.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.