Image
Kunderna kan välja mellan 1 och 27 kvadratmeter stora förråd på Sesams Self Storage i Lund.
Kunderna kan välja mellan 1 och 27 kvadratmeter stora förråd på Sesams Self Storage i Lund. Bild: JKAB/Sesam Self Storage

Sesam self storage öppnar ny anläggning i Lund

Bolag Nu har Sesam Self Storage öppnat sin andra skånska förrådsanläggning, i Lund. De första kunderna har redan börjat flytta in sina kära ägodelar, möbler och verktyg i den nya anläggningen.
Publicerad den 17 Juni 2023

– Det finns ett behov hos privatpersoner, företag och organisationer att förvara saker på ett enkelt och säkert sätt. Den nya trenden är att se förråd som en förlängning av hemmet eller arbetsplatsen när kostnaderna för boende och lokaler ökar. På så sätt skapas dessutom mer trivsel, plats och ordning i vardagen, säger Rickard Pålsson, en av grundarna och ägarna till Sesam Self Storage.

Kunderna hyr och betalar förråden online, laddar ner en app och får tillträde till sina förråd direkt. Mobilen fungerar som en nyckel till grindarna, entrén och det egna förrådet. Anläggningen har generösa öppettider, så kunderna kan komma när det passar dem bäst, och de kan dessutom låna släp på plats.

– Behovet uppstår ofta när man är i mitt i en livsomställning, och med vår digitala lösning går det smidigt och snabbt att hyra förråd. Många företagskunder uppskattar också att de kan dela ut digitala förrådsnycklar till andra som behöver tillträde. Det leder helt enkelt till en mer krångelfri vardag, säger Rickard Pålsson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige