Image

Owe Swanson ny ordförande i Projektbyrån

KARRIäR Owe Swanson har utsetts till ny styrelseordförande i Projektbyrån Stockholm AB.
Publicerad den 23 Juni 2010

Owe Swanson har lång erfarenhet inom byggbranschen och har bland annat varit vd för arkitekternas och ingenjörernas branschorganisation, numera Svenska Teknik och Designföretagen inom Almega.

Han har även varit vice ordförande i den europeiska ingenjörsorganisationen EFCA med säte i Bryssel.

Owe Swanson kommer under hösten att lämna sin anställning på White arkitekter där han varit partner och under olika perioder ingått i styrelse och ledningsgrupp.

- Projektbyrån är ett av branschens mest välrenommerade projektledningsföretag och det är en stor utmaning att få vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling, säger Owe Swanson.

- Vi är mycket glada att Owe finns med oss som styrelseordförande i Projektbyrån. Owe kommer att kunna bidra med kunskap och erfarenhet inom många olika områden tack vare hans engagemang i branschorganisationen och från ledande befattningar i olika konsultbolag, säger vd Jonas Hellström.

Projektbyrån är ett kvalificerat projektledningsföretag som arbetar med alla typer av byggprojekt oberoende av komplexitet och storlek.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige