Image
Tobias Welden tillträder som ny vd 1 januari 2024.
Tobias Welden tillträder som ny vd 1 januari 2024. Bild: Lindberg Stenberg

Ny vd på Lindberg Stenberg Arkitekter

Bolag Tobias Welden har rekryterats som ny vd för Lindberg Stenberg Arkitekter. Tobias har sedan 2022 arbetat som kommunikationschef på företaget och efterträder Mats Carlsson som i stället tar rollen som vice vd.
Publicerad den 4 December 2023

– Lindberg Stenberg Arkitekter är inne i en spännande fas och genom rekryteringen av Tobias Welden får vi en vd med bred erfarenhet av att leda utveckling i kreativa konsultorganisationer. Hans driv och kommunikativa egenskaper blir en viktig del i vår fortsatta utveckling, säger Mats Carlsson, delägare och avgående vd.

– Vi har ett enormt starkt team och det känns väldigt inspirerande att få arbeta tillsammans med Mats och alla engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i utvecklingen av både företaget och branschen, säger Tobias Welden.

Tobias Welden har lång erfarenhet av operativ och strategisk ledning och har de senaste åren arbetat i arkitektbranschen. Han har i tidigare roller även arbetat som personalchef och marknadschef i andra kreativa organisationer.

Tobias Welden tillträder sin nya tjänst 1 januari 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige