Image

Ny vd för Lantmännen Fastigheter

Karriär Joachim Haas blir ny vd för Lantmännen fastigheter vid årsskiftet. Han tar över efter Mikael Nicander, som har valt att lämna Lantmännen för att övergå till egen verksamhet.
Publicerad den 20 Oktober 2016
Joachim Haas. Bild: Lantmännen Fastigheter
Joachim Haas.

Mikael Nicander har varit anställd på Lantmännen sedan 2007, och har bland annat grundat Lantmännen Fastigheter och byggt upp dess förvaltningsorganisation, affärs- och projektutvecklingsinriktning.

– Jag vill rikta ett stort tack till Mikael för ett mycket väl utfört arbete med att bygga Lantmännen Fastigheter till det professionella och värdeskapande bolag det är i dag. Jag önskar honom all framgång när han nu vill utveckla en egen verksamhet efter nio år på Lantmännen, säger Per Olof Nyman, Lantmännens vd och koncernchef.
 
Joachim Haas har utsetts till ny vd för Lantmännen Fastigheter, han började på Lantmännen och i rollen som fastighetschef 2013 och har dessförinnan haft flera ledande roller inom fastighetsbolag samt drivit eget företag inom fastighetsbranschen.

– Lantmännen Fastigheter är en viktig del av vår koncern, som vi också vill fortsätta att satsa på och utveckla vidare. Därför är det mycket glädjande att vi har en intern ersättare till vd-posten i Joachim. Joachim har en gedigen och bred erfarenhet från olika roller och företag inom fastighetsbranschen, avslutar Per Olof Nyman.

Joachim Haas tillträder sin nya roll som vd den 1 januari 2017 och Mikael Nicanders sista dag på Lantmännen blir den 11 januari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige