Image

Ny podcast sätter ljuset på kvinnor i fastighetsbranschen

Karriär Allt från en mäklare och arkitekter till fastighetsskötare och studenter ryms i en podcast som precis sett dagens ljus. Med "Women in Property" vill Emma Söderlund fylla ett tomrum i fastighetsbranschen och erbjuda en plattform för att belysa kvinnors framgångar och utmaningar inom branschen. Fastighetssverige har lyssnat och tagit ett snack med skaparen av podden.
Publicerad den 29 Maj 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige