Image

Norrporten anställer ny chef i Köpenhamn

KARRIäR Norrporten växer i Köpenhamn, och har nu rekryterat Peter Frische som marknadsområdeschef.
Publicerad den 7 Maj 2010

Peter Frische är danskfödd och bosatt i Köpenhamn. Han är utbildad nationalekonom och kommer närmast från det danska mäklarföretaget Sadolin & Albæk A/S.

- Norrportens långsiktiga strategi överensstämmer med mina egna värderingar. När man tänker långsiktigt är det möjligt att ta bra beslut som fokuserar på miljö, kvalitet och nöjda kunder, säger Peter Frische.

Norrporten äger kontors- och butiksfastigheter i tio svenska städer samt i Köpenhamn och Hamburg och har som strategi att ha en lokalt förankrad organisation på varje verksamhetsort.

- När vi i januari nästa år övertar fastigheten Havneholmen Tower kommer vårt bestånd i Köpenhamn att uppgå till cirka 100 000 kvadratmeter moderna kontor i Köpenhamn. För att säkerställa god service till våra hyresgäster och tydliggöra vårt varumärke i Danmark behöver vi då en person på plats med förankring i den danska marknaden, säger Bo Henriksson, utlandschef i Norrporten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rabatterna fortsätter minska på fastighetsbörsen

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina Q1-rapporter för 2024 och man kan konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så fortsätter rabatterna att sjunka och allt fler handlas till premie på börsen. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige