Image

NCC bygger för HSB i Nynäshamn

BYGG NCC Construction Sverige bygger 45 bostadsrätter på Hamnklippan i centrala Nynäshamn. De fördelas i tre hus med utsikt över hav och hamn. En förbättrad infrastruktur med snabbare pendling till Stockholm bidrar till många nya bostäder i staden. Uppdragsgivare är HSB Södertörn. Ordern är värd drygt 68 miljoner kronor.
Publicerad den 30 Mars 2010

- HSB och flera andra aktörer bygger bostäder i Nynäshamn. Intresset för att bo här ökar nu när väg 73 blir fyrfilig motorväg och det bara tar 40 minuter istället för en timme till Stockholm. Även järnvägstrafiken byggs ut och förbättras, säger entreprenadchef Lars Gunnar Wennerberg, NCC Construction, region Stockholm/Mälardalen.

Lägenheterna blir två till fem rum och kök, från 60 till 140 kvadratmeter. De ligger på en bergskant där en del lägenheter är suterräng. Alla har utsikt över havet. Försäljningen har startat.

NCC:s arbete är påbörjat och beräknas vara klart under april/maj 2011 då även inflyttningen startar. Totalt sysselsätts cirka 40 personer varav 20 är NCC-anställda.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige