Image
Anna Graaf, Björn Siesjö, Christina Kämpe, Hans Wallenstam, Magnus Månsson och Åsa Henninge deltar i en framåtblickande och interaktiv programpunkt på Lokalmarknadsdagen den 18 januari.
Anna Graaf, Björn Siesjö, Christina Kämpe, Hans Wallenstam, Magnus Månsson och Åsa Henninge deltar i en framåtblickande och interaktiv programpunkt på Lokalmarknadsdagen den 18 januari.

Lokalmarknadsdagen: Interaktiv framtidspanel – Göteborg 2050

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får du bland annat vara delaktig i en interaktiv programpunkt där några av stadens stadsutvecklingsprofiler medverkar. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa fredag.
Publicerad den 2 Januari 2024

I dessa mörka och tunga tider kan det vara läge att lyfta blicken och kolla i spåkulan. Hur ser Göteborg ut om ett kvarts sekel? Hur stor är staden? Vilket inflytande har AI i stadsbilden och hur vi lever våra liv? Var och hur bor folk? Är all handel och alla mötesplatser på utdöende? Hör lokala stadsutvecklingsprofiler om deras tankar och kom med tankar och idéer själv i denna interaktiva och framåtblickande programpunkt på Lokalmarknadsdagen den 18 januari.
Talarna är:
Hans Wallenstam, vd, Wallenstam
Anna Graaf, hållbarhetschef, White Arkitekter
Magnus Månsson, koncernchef, Semrén & Månsson
Christina Kämpe, director, capital markets, Colliers
Åsa Henninge, enhetschef, exploateringsförvaltningen, Göteborgs Stad
Björn Siesjö, stadsarkitekt, Göteborg

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Anmälan stänger nästa fredag.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Advokatfirman Delphi, CityMark Analys, Allié, Axcell Fastighetspartner, InPlace och Semrén & Månsson. Läs mer om dem här.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
2024 års upplaga går av stapeln den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige