Image

Kartläggning: Så är uthyrningsläget hos branschbolagen

Uthyrning Tidigare under våren vittnade Svensk Handel om att allt fler aktörer säger upp hyreskontrakt i takt med att hyrorna stiger. Branschorganisationen varnade till och med för att det skulle kunna bli ett hyresuppror framöver. Med anledning av det skakiga läget har Fastighetssverige gjort en kartläggning med några av branschens största fastighetsägare för att få en bild av hur de ser på hyres- och vakansläget för tillfället. Först ut idag är Fabege och Castellum.
Publicerad den 19 Maj 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige