Image
Fastigheten Fanan 66.
Fastigheten Fanan 66. Bild: Castellum

Intea ingår tioårigt hyresavtal i Halmstad...

Uthyrning Intea och LBS Kreativa Gymnasiet har tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende utbildningslokaler om 1 500 kvadratmeter på högskoleområdet i Halmstad.
Publicerad den 20 Februari 2023

LBS Kreativa Gymnasiet ingår i AcadeMedia-koncernen och bedriver gymnasieutbildning med fokus på kreativa branscher. Det årliga hyresvärdet för förhyrningen uppgår till 3,2 miljoner kronor och avtalet löper till september 2033. Förhyrningen omfattar delar av fastigheten Fanan 66, belägen på Linjegatan 8, i lokaler som tidigare har varit vakanta.

– Detta blir ett positivt tillskott för högskoleområdet. Etableringen ligger inom Inteas plan att samla innovativa miljöer och utbildningar i olika former på området. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering för att skapa moderna lektionssalar, kemilabb samt andra kreativa utrymmen, säger Johanna Tideman, vd för Intea i Halmstad.

Inflyttning är beräknad till 1 september 2023

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige