Image

Han tar över Steen & Ström

KARRIäR Steen & Ströms tidigare koncernchef Olav Line tillträdde vid årsskiftet sin nya tjänst som vd för Norwegian Property. Hans efterträdare blir Jan Ove Holmen, som i dag är koncernchef för Rambøll Norge AS. Han tillträder i september.
Publicerad den 8 Juni 2010

- Vi är väldigt nöjda med att offentliggöra Jan Ove Holmen som ny koncernchef. Steen & Ström är Skandinaviens ledande köpcentrumföretag och har ambitiösa tillväxtplaner i regionen. Jan Ove Holmen har lång erfarenhet från att utveckla snabbväxande internationella verksamheter. Jag är övertygad om att Holmen kommer att lyckas med att utveckla Steen & Ström vidare genom att bygga på kompetens och expertis till de anställda i företaget, säger Laurent Morel, koncernchef för Klépierre, som äger 56 procent av Steen & Ström.

Jan Ove Holmen arbetar idag som koncernchef från Rambøll i Norge AS. Holmen har genom organisk tillväxt och uppköp av mer än 50 företag, byggt upp den norska organisationen sedan starten 1992. Rambøll i Norge AS har idag runt 1 100 medarbetare fördelat på 27 kontor i hela landet.

Jan Ove Holmen är utbildad vid NTNU i Trondheim.

- Jag känner Steen & Ström som ett välskött företag med en väldigt stark marknadsposition och med gott rykte. Arbetet som koncernchef i Steen & Ström är ett mycket intressant och utmanande arbete. Jag ser fram emot att ta tag i alla möjligheter tillsammans med de anställda, ledningsgrupper och ägarna, säger Jan Ove Holmen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kan bli sju svåra år för bostadsmarknaden"

Bostäder Mörker och ljusglimtar är vad SBAB:s chefsekonom Robert Boije ser när han blickar ut mot bostadsmarknaden. Men att nu Riksbanken sänkt räntan är en av bitarna till att det nu kan bli positivt för bostadsbyggarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige