Image
Greg Dingizian föreslås bli ny ordförande i Doxa. Bilden är ett montage.
Greg Dingizian föreslås bli ny ordförande i Doxa. Bilden är ett montage. Bild: Magnus Franzén och HomeQ

Greg Dingizian föreslås till ny ordförande i Doxa

Bolag Doxa meddelar att Per Ekelund, som varit styrelseledamot sedan 2021 och styrelseordförande sedan 2023, avböjer omval till styrelsen. Han avser därmed också lämna övriga styrelseuppdrag inom Doxa-koncernen. Greg Dingizian föreslås bli ny ordförande i Doxa.
Publicerad den 10 April 2024

Per Ekelund kommer att lämna styrelsen och övriga uppdrag inom koncernen i samband med årsstämman den 29 april.

– På grund av min nuvarande arbetsbelastning kan jag inte fullt ut delta i styrelsearbetet på det sätt som jag skulle vilja och som jag anser att Doxa förtjänar. Därför har jag valt att avsluta mitt uppdrag och skapa en möjlighet för någon som helhjärtat kan ägna sig åt Doxas framtida utveckling, säger Per Ekelund i en kommentar.

Valberedningen har beslutat att revidera sitt tidigare förslag till årsstämman. Styrelsen föreslås bestå av sex ledamöter och att befintliga styrelseledamoten och tidigare styrelseordföranden Greg Dingizian väljs till ny styrelseordförande.

Greg Dingizian är största ägare och styrelseledamot i Doxa.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige