Image
Theodor Jarnhammar tar över när Daniel Gorosch tar rollen som koncernchef.
Theodor Jarnhammar tar över när Daniel Gorosch tar rollen som koncernchef. Bild: Catella

Fyra månader på Catella Corporate Finance Sverige – nu blir han tf vd

Karriär Catella har beslutat att utse Theodor Jarnhammar till tillförordnad vd för Catella Corporate Finance Sverige. Han ersätter därmed Daniel Gorosch, som har utsetts till tillförordnad vd och koncernchef för Catella Group under tiden som rekrytering av ny koncernchef pågår. Detta efter att Christoffer Abramson tidigare i veckan valde att lämna bolaget omgående.
Publicerad den 12 September 2024

Theodor Jarnhammar tillträdde tidigare i år en tjänst som Partner och Head of Office Transactions på Catella Corporate Finance Stockholm. Han har gedigen kunskap och erfarenhet av fastighetsmarknaden från ledande positioner inom transaktions- och uthyrningsrådgivning på JLL. Sedan dess har Theodor Jarnhammar medverkat till stärkta kundrelationer och ökad kundnytta genom att addera ytterligare kompetens till det svenska teamet, samtidigt som transaktionsmarknaden visar tecken på försiktig ljusning.
– Jag är mycket glad över vad Theodor på kort tid har åstadkommit och hans positiva bidrag till våra framgångar på den svenska transaktionsmarknaden under första halvåret 2024. Jag är övertygad om att han är rätt person att leda vårt arbete med ambitionen att återigen bli marknadsledande inom svensk transaktionsrådgivning, säger Daniel Gorosch.

Theodor Jarnhammar tillträder den tillförordnade tjänsten omedelbart.
– Jag är förstås hedrad över denna möjlighet, samtidigt som Daniel är svår att ersätta. Transaktionsmarknaden står inför en spännande tid och jag ser fram emot att fortsätta leverera värde till våra uppdragsgivare tillsammans med vårt engagerade team i Sverige och inom koncernen, säger Theodor Jarnhammar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Logistea stärker upp: "Vi kommer vilja växa bolaget"

Bolag Logistea fortsätter stärka upp sitt team genom rekryteringarna av Jonas Kennerhed och Björn Aronsson. Efter att det blivit klart med nytillskotten berättar vd Niklas Zuckerman för Fastighetssverige vad de båda ska tillföra Logistea, om rekryteringsbehovet efter sammangåendet med KMC Properties och om det kan bli aktuellt med ytterligare förstärkningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige