Image

Forum Nacka årets köpcentrum

EVENT Forum Nacka vann kategorin Årets köpcentrum när Retail Awards delades ut på onsdagskvällen. Köpcentret ägs av Unibail-Rodamco.
Publicerad den 13 Mars 2009

– Man blir så stolt att det inte är sant. Otroligt roligt att branschen har sett vad vi har gjort, sade centrumchef Lotta Moos, enligt Dagens Handel, när hon tog emot Retail Awards för Bästa köpcentrum.

Priset är ett vandringspris som delas ut av Nordic Council of Shopping Centers i samarbete med Dagens Handel och Svensk Handel.
Vad gör er till Årets Köpcentrum?

– Vi kunde ha fyllt lokalerna första månaden, men vi har arbetat på att få en unik butiksmix. Många har valt oss för sin första butik i Sverige eller sin första butik i ett köpcentrum. Vi jobbar hårt med välkomnande, lounger, bemannade toaletter, trådlöst internet, och designmöbler, allt för att våra kunder ska känna sig speciella.
Juryns motivering: Forum Nacka nomineras för sin utveckling från en ganska traditionell galleria med 22.100 kvm uthyrbar yta till ett regionalt köpcenter på 51.700 kvm. Det nya konceptet heter "Lounge Shopping" – shoppa i lugn och ro i en mysig atmosfär. Mycket arbete har lagts på miljön i centret, både rent fysiskt och med tanke på vår omvärld.


Övriga pristagare:
Årets butikskedja: Make Up Store.
Årets satsning för ökad kundservice: Apoteket.
Årets butikssäljare: Bo Jonsson, Electrolux Home i Umeå.
Årets utmärkelse för lönsam strategi: Ica.
Årets logistiklösning: Svensson i Lammhult.
Årets komet: Lexington Company.
Årets användare av ny teknik: Tarracci.
Årets medvetna butik: Gallerian Strömpilen i Umeå.
Årets inredningsidé: Telias butik på Kungsgatan, Stockholm.
Årets e-handel: Tretti.se.
Årets butik: Tenhult.
Årets säkerhetslösning: Sickla köpkvarter.
Årets marknadsförare: Webbhallen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige