Image
Handelsplatsen Värmdö köpcentrum.
Handelsplatsen Värmdö köpcentrum. Bild: Arwidsro

Eko Stormarknad öppnar i Arwidsros fastighet på Värmdö

Uthyrning Eko Stormarknad har öppnat sin första butik i Stockholmsregionen och detta sker i Arwidsros fastighet på Mölnviks handelsområde Värmdö. Ytan är på cirka 7 500 kvadratmeter och hyresavtalet löper på 10 år.
Publicerad den 29 November 2023

Efter omfattande om- och tillbyggnation av Arwidsros fastighet på Värmdö har Arwidsro i nära samarbete med Eko-gruppen färdigställt cirka 7 500 kvadratmeter anpassad yta för Eko Stormarknad. Eko öppnade i mitten på november och hyresavtalet löper på 10 år.

Arwidsro har även tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Lek och Bus om 1 570 kvadratmeter som kommer att anpassas så att hyresgästen kan flytta in i slutet av februari 2024.

– Arwidsro är mycket glada att utöka vårt samarbete med Eko-gruppen i och med färdigställandet av de nya lokalerna på Värmdö. Att vi även får in Lek&Bus som hyresgäst i direkt anslutning till Eko kommer göra vår fastighet till en destination. Vi ser mycket positivt på Värmdö som marknad och bedömer att vi i och med dessa etableringar kommer bidra till att attraktionskraften i handelsområdet kommer att öka ytterligare, säger Peter Zonabend, vd för Arwidsro.

Byggnaderna kommer att vara miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Silver och Miljöbyggnad iDrift Silver.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige