Image

E-handelskoncept till Drottninggatan

Uthyrning Möbelföretaget Sweef slår upp portarna mitt i centrala Stockholm där kontor möter showroom. Den nya lokalen i Olov Lindgrens fastighet på Drottninggatan 75 ska bli en mötesplats för kunder, events och samarbetspartners. Här får besökare en unik inblick i såväl företaget som större delar av sortimentet.
Publicerad den 8 Augusti 2018
E-handelsföretaget Sweef öppnar showroom på Drottninggatan. Bild: Sweef.se
E-handelsföretaget Sweef öppnar showroom på Drottninggatan.

Möbelföretaget stänger därmed sitt gamla showroom vid Nacka Forum och tar istället över BoConcepts 800 kvadratmeter rymliga lokaler på Drottninggatan 75 i Stockholm. Det nya showroomet innefattar allt i från kundservice till marknadsföring och sälj. Precis som i tidigare showroom är besökare välkomna att provsitta, lägga beställning och få hjälp med frågor på plats. Möbler och miljöer uppdateras ständigt för att kunna visa modeller i så många färger och tyger som möjligt, vilket både ger inspiration och skapar dynamik.

– Sweefs showroom skiljer sig från den typiska möbelbutiken inte bara då vi i grunden är en e-handel utan också då hela företaget sköts här i dessa lokaler. Det ger kunden en unik möjlighet att på plats få se nya möbler skapas, utvärderas och fotograferas för utställning och försäljning, säger Sweefs vd Ludvig Ungewitter

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige