Image

Digitalisering: Hur bygger man bra partnerskap?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Att ensam ta steget in i digitaliseringsresan är sällan bra. Hur bygger fastighetsbolag bra partnerskap? Lyssna på Bengt Nordström på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm. Anmälan stänger på onsdag!
Publicerad den 30 April 2018
Bengt Nordström. Bild: Northstream
Bengt Nordström.

System för fastighetsautomation har funnits i över 30 år, men på sistone har en ny våg av smarta fastighetslösningar kommit, tack vare ny informations- och kommunikationsteknik. Konsultföretaget Northstream, som är specialiserat på telekommunikation, digitala teknologier och IoT, har nyligen släppt en rapport om smarta fastigheter i Sverige. Hur kommer lösningarna att byggas? Hur bygger man bra partnerskap inom detta ekosystem? Vilka aktörer bör fastighetsägare ha koll på?

Bengt Nordström, vd för Northstream, berättar på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter Stockholm den 8 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering är ett heldagsseminarium om proptech och digitalisering av näringslivet med fokus på fastighetsmarknaden. Goda exempel från i dag blandas med visioner om framtiden.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige