Image

Castellums tydlighet: Blir nettosäljare under 2023

Bolag När Q4-rapporten släpptes var det oklart från Castellums sida huruvida de skulle vara nettosäljare eller nettoköpare under 2023 – men efter Q1-rapporten som släpptes under onsdagen står det nu klart att de kommer vara nettosäljare. Entra-innehavet är inte till försäljning enligt bolaget, och för Fastighetssverige berättar vd:n Joacim Sjöberg hur de ser på försäljningspotentialen i resten av sitt omfattande bestånd.
Publicerad den 27 April 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige