Image

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Nickie Excellie!

Stora Hållbarhetsdagen Vinnaren i den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil är Nickie Excellie, chef Hållbarhet och Kommunikation på Alecta Fastigheter.
Publicerad den 11 Maj 2023
Nickie Excellie på scen med finalister och jury. Bild: Eddie Ekberg
Nickie Excellie på scen med finalister och jury. Nickie Excellie vinner den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Bild: Eddie Ekberg
Nickie Excellie vinner den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Vinnaren utsågs i samband med Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm på torsdagseftermiddagen.
Juryn bestod av Anna Denell (ordf), Anna Graaf och Rahel Belatchew.

Här är juryns motivering:
"Vinnaren av premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil har en stark drivkraft att göra skillnad och förändra saker till det bättre. Hen står inte och tittar på utan tar ansvar, bidrar till lösningar och är modig. Hen har ett outtröttligt engagemang för hållbarhetsfrågor i allmänhet och att utforma hållbara affärsmodeller för fastighetsbranschen i synnerhet. Det här är en person som redan i dag, i sina unga år, har en given plats i ledningsgruppen och hen har mycket goda möjligheter att gå hela vägen till toppen.
Vinnaren är av Årets Unga Hållbarhetsprofil 2023 är… Nickie Excellie!!!"

Grattis – hur känns det?
– Jag är helt överväldigad och rörd. Det här är ett pris jag delar med hela Alecta Fastigheter som är helt fantastiska! Och att få vara i final med Simon och Saga är också helt otroligt, de är så duktiga och jag har lärt mig så mycket av dem.

Hur ska du fira?
– Jag ska äta middag med min bror. Och så blir det champagne.

Prissponsor är Afry och priset är en utbildning i energieffektivisering.

Tvåor blev Saga Jernberg, hållbarhetschef på Atrium Ljungberg och Simon Iaffa Nylén, hållbarhetschef på Fastighets AB Regio och hållbarhetsansvarig på Brunswick Real Estate.

Fakta
Namn: Nickie Excellie.
Ålder: 34 år.
Bor: Kungsholmen, Stockholm.
Familj: mamma, pappa, två bröder samt två katter, Puck och Poppy.
Fritidsintressen: Jag gillar att springa och hoppas kunna springa mitt första marathon i år. Annars gillar jag att vara ute i naturen och är djur- och sportnörd. Jag lägger mycket tid på Djurgården fotboll och är engagerad i en tjej- och kvinnojour.

Utmärkelsen Årets Unga Hållbarhetsprofil går till en person, max 35 år (född 1988 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och som har fokus på hållbarhet.
Vinnaren av Årets Unga Hållbarhetsprofil är nyskapande, initiativrik och affärsdrivande samt uppmuntrar och inspirerar i sitt arbete till en hållbar (ekonomisk, ekologisk och social) utveckling. Vinnaren är en god förebild och är, eller har goda förutsättningar att bli, en framtida ledare i branschen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige