Image
Nynäshamn.
Nynäshamn. Bild: Wikimedia commons

Active Fastighet förvärvar industrifastighet i Nynäshamn

Bolag Active Fastighet AB förvärvar en industrifastighet i Rappsta Industriområde i Nynäshamn från Tranback Fastigheter & Konsult AB. Förvärvet omfattar ca 4 000 kvadratmeter mark, 2 200 kvadratmeter uthyrd LOA samt ca 500 kvadratmeter outvecklade byggrätter.
Publicerad den 24 Juni 2024

Fastigheten ligger i Rappsta Industriområde, nära Nynäsvägen.

– Vi är mycket nöjda med detta förvärv som ger oss ett insteg i en intressant och växande kommun. Enligt oss är Rappsta dessutom en av de absolut mest attraktiva verksamhetsområdena i Nynäshamn. Det är inte ofta möjligheten ges till denna typ av förvärv, och speciellt inte på ett så attraktivt läge, så vi är tacksam att säljaren valde oss som nya ägare Vi ser stora utvecklingsmöjligheter och ser fram emot vårt fortsatta arbete med vår verksamhet i Nynäshamn säger Patrik Sarin Styrelseordförande och Mikael Wallner, vd, Active Fastighet AB.

– Efter många år som fastighetsägare valde jag att avyttra min fastighet i Rappsta Industriområde till Active Fastighet. Den främsta anledningen är att jag fick en fin kontakt med bolaget och dess representanter, försäljningsprocessen var enkel och okomplicerad och jag är övertygad om att Active Fastighet blir en bra hyresvärd till befintliga hyresgäster säger säljaren Lennart Tranback på Tranback Fastigheter & Konsult AB.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige