Image
Hans Chen inleder Stora Hållbarhetsdagen GBG med en lägesbeskrivning på klimatområdet.
Hans Chen inleder Stora Hållbarhetsdagen GBG med en lägesbeskrivning på klimatområdet.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Klimatforskaren om dagens krisläge

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 21 november är det dags för Stora Hållbarhetsdagen GBG på Clarion Hotel Draken. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Dagen inleds med en lägesbild på klimatområdet.
Publicerad den 25 September 2024

En ny internationell studie visar att isförlusten i Arktis leder till ökad avdunstning från arktiska randhav, som till exempel Nordsjön, och att den ökade atmosfäriska fukten får tydliga konsekvenser för nederbörden på norra halvklotet. Hur har klimatförändringarna påverkat det lokala klimatet de sista åren, och vad behöver göras nu? Svaren ges av Hans Chen, klimatforskare på Chalmers, på Stora Hållbarhetsdagen GBG – årets mötesplats med 100 procent fokus på värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetssektorn – anmäl dig här.

Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Bravida, Göteborg Energi, Prodikt, Stratsys, BIM Energy, Bengt Dahlgren och Smart Craft. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 21 november 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:













Mer från Fastighetssverige