Image

Skanska får uppdrag värt 740 miljoner kronor

BYGG Skanska har fått uppdraget att bygga en cancerklinik i London för University College Hospitals NHS Foundation Trust. Kontraktssumman uppgår till GBP 61 miljoner, 740 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för det tredje kvartalet.
Publicerad den 28 Augusti 2009

Projektet gäller en 14 800 kvadratmeter stor byggnad med fem våningar ovan mark och två under. Vårdavdelningarna grupperas kring ett centralt atrium.

Skanska ansvarar för hela genomförandet från markarbete till husbyggnad inklusive elektriska och mekaniska installationer samt renovering av befintliga kulvertar.

Arbetet på plats inleds i september och ska avslutas oktober 2011.

Projektet genomförs med sikte på att uppnå miljöcertifieringen enligt det brittiska miljöcertifieringssystemet BREEAM. Cancerkliniken kommer att bli en av de första i Storbritannien som uppfyller kraven för BREEAM Excellent i den nya standarden för sjukhus.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kan bli sju svåra år för bostadsmarknaden"

Bostäder Mörker och ljusglimtar är vad SBAB:s chefsekonom Robert Boije ser när han blickar ut mot bostadsmarknaden. Men att nu Riksbanken sänkt räntan är en av bitarna till att det nu kan bli positivt för bostadsbyggarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige