Image

Ny vd för Förvaltarens lokalbolag

KARRIÄR Torsten Josephson blir ny tillförordnad vd i Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg AB, ett dotterbolag till kommunägda Fastighets AB Förvaltaren. Han efterträder Sophia Mattsson-Linnala som nu enligt tidigare planer återgår på heltid till sitt ordinarie arbete som chef för ekonomi- och finansavdelningen inom Sabo.
Publicerad den 25 Januari 2010

Torsten Josephson är i´dag avgående vd i Einar Mattsson Byggnads AB. Under en tid kommer han att finnas kvar i företaget som rådgivare till ägarfamiljen.

- Det passar mig bra att kombinera deltidsuppdraget på Förvaltaren med andra uppdrag inom branschen, säger Torsten Josephson.

Torsten Josephson kommer nu att fortsätta arbetet med att omdana Lokalbolaget enligt de direktiv som finns för verksamheten. Bolaget står inför flera viktiga utmaningar och vägval.

- Därför är vi mycket nöjda med att kunna knyta till oss en erfaren kraft med stor branschkännedom. Samtidigt vill vi tacka Sophia Mattsson-Linnala för ett professionellt och engagerat vd-arbete, inom såväl dotterbolaget som tidigare inom moderbolaget, säger styrelseordförande Sten Olsson.

Torsten Josephson tillträder som vd den 1 februari.

Fakta/ Förvaltaren Lokalfastigheter i Sundbyberg AB
# Bolaget är ett dotterbolag till kommunägda Fastighets AB Förvaltaren och förvaltar bolagets kommersiella fastigheter.
# I uppdraget ingår bland annat att bidra till att utveckla staden och skapa goda förutsättningar för näringsliv med handel, kontor och service.
# Bolaget omsätter cirka 100 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige