Image
Kristian Pamp ny förvaltningschef
Kristian Pamp ny förvaltningschef Bild: Stenvalvet

Kristian Pamp ny förvaltningschef på Stenvalvet

Karriär Stenvalvet har rekryterat Kristian Pamp som ny förvaltningschef och medlem i ledningsgruppen. Han tillträder sin anställning den 18 januari 2023.
Publicerad den 9 December 2022

För att möta framtidens behov kommer Stenvalvet arbeta aktivt med att bli ännu vassare på förvaltning med fokus på kund likväl som teknik och hållbarhet. Kristian Pamp har anställts för att leda arbetet. Kristian Pamp är civilingenjör samhällsbyggnad och har lång fastighetserfarenhet med ett särskilt intresse för förvaltning och verksamhetsutveckling. Senast kommer han från Stendörren där han har haft rollen som regionchef.

– Förvaltningen är kärnan i det vi gör och i de nya marknadsförutsättningar som råder blir den här delen av verksamheten viktigare än någonsin. Kristian Pamp har en kompetens och personlighet som kommer att stärka oss i vårt arbete med att skapa långsiktig stabil lönsamhet, säger Maria Lidström, vd på Stenvalvet.

– För mig är det viktigt att vara nära kunden för att bygga starka relationer och göra goda affärer. Intresse och förståelse för kundens behov är nyckeln till att hitta de bästa lösningarna för bägge parter. Jag ser fram emot att ansluta till Stenvalvet och bidra med min kunskap och erfarenhet i arbetet framåt, säger Kristian Pamp som börjar på Stenvalvet i januari.

Kristian Pamp kommer att ingå i ledningsgruppen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige