Image

Klövern rekryterar två nya chefer

KARRIäR Hans Lindh har anställts som ny enhetschef i Västerås och Mikael Forkner som ny enhetschef i Norrköping. Båda kommer att ingå i Klöverns ledningsgrupp med speciellt fokus på samarbete mellan de orter där Klövern verkar.
Publicerad den 18 Maj 2010

Hans Lindh, som tillträder sin nya tjänst den 20 maj, kommer närmast från en tjänst som chef för asset management på Ica Fastigheter. Han har lång erfarenhet av fastighetsutveckling samt förvaltning och är bosatt i Västerås.

Mikael Forkner, som tillträder sin tjänst den 23 augusti, kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på fastighetskontoret i Stockholm Stad. Mikael har god kännedom om såväl fastighetsförvaltning som hantering av parkering då han också varit chef för Stockholm stads parkeringsverksamhet. Mikael är bosatt i Linköping.

Ledningsgruppen består nu, förutom av ovanstående och vd Gustaf Hermelin, även av:

Britt-Marie Einar, Finans- och IR-chef samt vice vd
Thomas Nilsson, IT- och fastighetschef samt vice vd
Elisabeth Norling, personal- och miljöchef
Mattias Rickardsson, ekonomichef

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige