Image
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj.
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj. Bild: Alvendal AB

Göteborg 400+ – unika erfarenheter från politiken och ägarsidan

Göteborg 400+ Göteborgs framtidsseminarium Göteborg 400+ innehåller ett stort stadsutvecklingstema som inleds med att stadsbyggnadsexperten och den före detta politikern Kristina Alvendal delar med sig av sina tankar och unika erfarenheter av olika roller när stora projekt ska genomföras. I dag är sista dagen för att utnyttja 4 för 3-erbjudandet till seminariet.
Publicerad den 18 April 2019

Att genomföra stora stadsutvecklingsprojekt med visioner som bas förutsätter en god samverkan mellan politiker, tjänstemän, allmänheten och det privata näringslivet. Alltför ofta hejdas utvecklingen av att de olika parternas intressen inte kan förenas. Vilka är framgångsfaktorerna och var finns fällorna? Kristina Alvendal, före detta stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd (M) i Stockholm, numera stadsbyggnadsexpert och inblandad i flera olika projekt delar med sig av sina erfarenheter.

Sedan hon lämnade politiken har Alvendal bland annat varit vd för Airport City Stockholm och driver nu eget företag. Bland annat leder hon utvecklingen i Värtahamnen (där det för övrigt anordnas äggjakt i dag!) där flera fastighetsbolag utvecklar en aktivitetsbaserad stadsdel där 5 000 människor kommer att bo och 10 000 kommer att arbeta. Hon är även ordförande i Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna, där nomineringsprocessen är öppen nu.

Göteborg 400+ är ett utpräglat framtidsseminarium om fastighetsmarknaden och stadsutveckling i morgondagens Göteborg.
Du ser programmet här och du anmäler dig här. I dag är sista dagen för vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer, betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Göteborg 400+

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36.

När: Tisdag 21 maj 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1.

Här diskuteras de stora frågorna – mer hållbarhet, integration och stadsutveckling än aktuella yielder och hyresnivåer.

Hur vill vi att Göteborg ska utvecklas de närmaste decennierna och vad innebär utvecklingen för affärsmöjligheterna inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn?

Det handlar om visioner, stora tankar och möjligheter – men även om de svårigheter, utmaningar och problem vi står inför när framtidens stad ska förverkligas.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se som även bland annat arrangerar den anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om 2017 och 2018 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners:

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY