Image
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj.
Kristina Alvendal kommer till Göteborg 400+ den 21 maj. Bild: Alvendal AB

Göteborg 400+ – unika erfarenheter från politiken och ägarsidan

Göteborg 400+ Göteborgs framtidsseminarium Göteborg 400+ innehåller ett stort stadsutvecklingstema som inleds med att stadsbyggnadsexperten och den före detta politikern Kristina Alvendal delar med sig av sina tankar och unika erfarenheter av olika roller när stora projekt ska genomföras. I dag är sista dagen för att utnyttja 4 för 3-erbjudandet till seminariet.
Publicerad den 18 April 2019

Att genomföra stora stadsutvecklingsprojekt med visioner som bas förutsätter en god samverkan mellan politiker, tjänstemän, allmänheten och det privata näringslivet. Alltför ofta hejdas utvecklingen av att de olika parternas intressen inte kan förenas. Vilka är framgångsfaktorerna och var finns fällorna? Kristina Alvendal, före detta stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd (M) i Stockholm, numera stadsbyggnadsexpert och inblandad i flera olika projekt delar med sig av sina erfarenheter.

Sedan hon lämnade politiken har Alvendal bland annat varit vd för Airport City Stockholm och driver nu eget företag. Bland annat leder hon utvecklingen i Värtahamnen (där det för övrigt anordnas äggjakt i dag!) där flera fastighetsbolag utvecklar en aktivitetsbaserad stadsdel där 5 000 människor kommer att bo och 10 000 kommer att arbeta. Hon är även ordförande i Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna, där nomineringsprocessen är öppen nu.

Göteborg 400+ är ett utpräglat framtidsseminarium om fastighetsmarknaden och stadsutveckling i morgondagens Göteborg.
Du ser programmet här och du anmäler dig här. I dag är sista dagen för vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer, betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY