Image
Marcus Birro kommer till seminariet Göteborg 400+ den 21 maj.
Marcus Birro kommer till seminariet Göteborg 400+ den 21 maj. Bild: Privat

Göteborg 400+ Marcus Birro om Göteborgs själ

Göteborg 400+ Poeten, skribenten och författaren Marcus Birro har ett komplicerat förhållande till Göteborg, staden han växte upp i men flydde från i början av 2000-talet. Hur ser han på staden och dess framtid i dag? Missa inte framtidsseminariet Göteborg 400+ den 21 maj.
Publicerad den 3 Maj 2019

Marcus Birro är uppvuxen i Angered och var på 1990-talet en självklar del av Göteborgs underground-kultur, en tid han bland annat beskriver i romanen "Att leva och dö som Joe Strummer". Han var en ung poet och författare som kände sig missförstådd av staden och lämnade den år 2004.

Han bor i dag på Södermalm i Stockholm, men har nu en annan syn på Göteborg. Läs gärna hans tankar från 2017 om staden och mötet med stadens förre starke man Göran Johansson.

På seminariet Göteborg 400+ berättar Marcus Birro om sin syn på Göteborgs framtid från sitt nuvarande perspektiv. Hur ser stadens själ ut, i dag och i framtiden?

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens främsta framtidsseminarium. Här diskuteras de stora planerna och de stora långsiktiga utmaningarna, som integrationen, hållbarheten och digitaliseringen. Bland talarna återfinns bland andra Fastpartners Sven-Olof Johansson, Victoria Parks Per Ekelund, stadsbyggnadsexperten Kristina Alvendal och stadsarkitekt Björn Siesjö.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY