Image
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering GBG arrangeras på Elite Park Avenue Hotel den 21 november. Säkra din plats redan nu!
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering GBG arrangeras på Elite Park Avenue Hotel den 21 november. Säkra din plats redan nu! Bild: Axel Ohlsson

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering GBG – boka upp 21 november

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Den 21 november samlas den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen på Elite Park Avenue Hotel – det är dags för 2019 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering GBG.
Publicerad den 20 September 2019

Digitaliseringen förändrar och utvecklar hela tiden vårt sätt att leva och göra affärer. Det finns mycket att vinna på att ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. De som trodde att Internet var en fluga på 90-talet blev de stora förlorarna – de stora förlorarna i framtidens fastighetsbransch kan mycket väl vara de som väljer att inte utvecklas, de som väljer att inte anamma de nya lösningarna och inte minst de som tycker att det var bättre förr.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Elite Park Avenue Hotel den 21 november ger dig de senaste trenderna inom proptech och digitalisering i fastighetsbranschen. Goda exempel från de ledande i dag varvas med visioner om framtiden.

Säkra din plats här! (utnyttja vår boka tidigt-rabatt, fram till fredag den 11 oktober kan du anmäla tre personer från ditt företag men endast betala för två!)

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

Partnerföretag är HomeQ.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige