Image

Basale hyr ut i Älvsjö

Uthyrning Basale har hyrt ut totalt 2 900 kvadratmeter fördelat på en utökad butik – Dahl Center på totalt 2 400 kvadratmeter samt kontor på 500 kvadratmeter i fastigheten Sjöbotten 1 vid Mässvägen i Älvsjö.
Publicerad den 22 Juni 2011

Basale har ansvarat för hela uthyrningsprocessen. Lokalerna som iordningsställs kommer att vara inflyttningsklara i oktober.
- Vi tycker att läget invid Mässan här i Älvsjö ger oss det vi önskar med bra parkeringsmöjligheter, bra kommunikationer kopplat till ett utmärkt skyltläge, säger Klas Eckerstein på Dahl Sverige.

- Vi är glada att Dahl har valt utöka sin etablering här i Älvsjö. Det är en spännande fastighet som ger stora möjligheter för fastighetsägaren och nya hyresgäster, säger Ann-Kathrin Blomkvist, förvaltare på Basale.

Fastigheten har cirka 16 000 kvadratmeter vakant yta efter uthyrningen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige