Image

Archus expanderar – anställer tolv personer

Bolag Archus expanderar – anställer tolv personer
Publicerad den 8 September 2015

- Vi förstärker på alla kontor och inom alla affärsområden, sammanfattar Johnnie Pettersson, grundare och koncern-vd för Archus.

Såväl dotterbolaget Archus Development som Uppsalakontoret fördubblar sina personalstyrkor med affärsutvecklingskompetens respektive landskapsarkitekter. Archus Stockholm hälsar fem nya medarbetare välkomna, medan Archus i Västerås förstärker med en byggnadsingenjör, en inredningsarkitekt och en arkitekt.

- Archus har aldrig varit så starka och haft så många anställda. Det känns bra inför 30-årsjubileet 2016, säger Johnnie Pettersson, och tillägger att ytterligare rekryteringar är på gång för att komplettera de 55 anställda.

Archus startade 1986 av bland andra Johnnie Pettersson i Västerås som ett arkitektföretag. Verksamheten har sedan kompletterats med Archus Bild, som stöttar både Archus och externa kunder med visuell kommunikation, samt Archus Development som arbetar som rådgivare, projekt- och fastighetsutvecklare. Archus finns i Västerås, Uppsala och Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från ...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY