Image

Archus expanderar – anställer tolv personer

Bolag Archus expanderar – anställer tolv personer
Publicerad den 8 September 2015

- Vi förstärker på alla kontor och inom alla affärsområden, sammanfattar Johnnie Pettersson, grundare och koncern-vd för Archus.

Såväl dotterbolaget Archus Development som Uppsalakontoret fördubblar sina personalstyrkor med affärsutvecklingskompetens respektive landskapsarkitekter. Archus Stockholm hälsar fem nya medarbetare välkomna, medan Archus i Västerås förstärker med en byggnadsingenjör, en inredningsarkitekt och en arkitekt.

- Archus har aldrig varit så starka och haft så många anställda. Det känns bra inför 30-årsjubileet 2016, säger Johnnie Pettersson, och tillägger att ytterligare rekryteringar är på gång för att komplettera de 55 anställda.

Archus startade 1986 av bland andra Johnnie Pettersson i Västerås som ett arkitektföretag. Verksamheten har sedan kompletterats med Archus Bild, som stöttar både Archus och externa kunder med visuell kommunikation, samt Archus Development som arbetar som rådgivare, projekt- och fastighetsutvecklare. Archus finns i Västerås, Uppsala och Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige