Image
Strömstad Köpcenter.

Olav Thon köper Strömstad Köpcentrum med Orvelin Group

Transaktioner Det står nu klart att Olav Thon Gruppen köper Strömstad Köpcentrum tillsammans med Orvelin Group där ägarfördelningen är 55 respektive 45 procent.


SPG köper i Strömstad

Transaktioner Scandinavian Property Group köper en 12 900 kvadratmeter byggrätt i Strömstad av VGL Utveckling.


Nytt nordiskt rekord – nådde miljardnivå

Handel Som den första renodlade matbutiken i Norden, passerade nyligen Olav Thon-ägda Nordby Supermarket en miljard i omsättning under ett år.


Serneke bygger avloppsreningsverk i Strömstad

Bygg/Arkitektur Serneke Anläggning har av Strömstads kommun tilldelats uppdraget att bygga ett nytt avloppsreningsverk i Strömstad. Projektet är värt cirka 80 miljoner kronor och kommer att inkluderas i orderingången under fjärde kvartalet 2016.


Strömstad spa sålt till norrmän

Transaktioner Norwegian Hospitality Group köper Strömstad spa.


Riksbyggen utvecklar ny stadsdel i Strömstad

Bostäder Kommunstyrelsen i Strömstad har utsett Riksbyggen som vinnare i markanvisningstävlingen för det så kallade Canningområdet. I området planerar Riksbyggen sammanlagt 430 nya bostäder.


Olav Thon köper i Strömstad

Transaktioner Olav Thon Gruppen köper Eurocash-fastigheten i Strömstad.


Newsec får förvaltningsuppdrag i Strömstad

Bolag Newsec har fått förtroendet av det norska fastighetsbolaget BT Property Strömstad AB att förvalta den nya gallerian i Strömstad som öppnar 11 juni.


Peab får köpcentrum-order
värd 195 miljoner kronor

Bygg Peab har fått i uppdrag att genomföra en utbyggnad av Nordby köpcentrum strax norr om Strömstad. Beställare är Orvelin Shoppingcenter AB och kontraktssumman uppgår till 195 miljoner kronor.