Image

Nytt nordiskt rekord – nådde miljardnivå

Handel Som den första renodlade matbutiken i Norden, passerade nyligen Olav Thon-ägda Nordby Supermarket en miljard i omsättning under ett år.
Publicerad den 9 Januari 2017
Nordby Bild: Grensemat
Nordby

Nordby, beläget vid Svinesund, är det största köpcentret för gränshandel mellan Sverige och Norge. Där har matbutiken Nordby Supermarket under 2016 nått en omsättning över en miljard kronor. En nivå som aldrig tidigare uppnåtts av en renodlad matbutik i Norden.

– Tack vare våra duktiga medarbetare så klarar vi att spränga denna magiska gräns 2016 och passera en miljard i omsättning. Man skall ha stor respekt för denna insats, med att hantera dessa volymer, allt från lastbrygga via butikshyllorna genom kassan. Alla våra medarbetare förtjänar en stor honnör för denna insats, säger Heidi Fouganthin, butikschef för Nordby Supermarket.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige