Image

Grosvenor Europe köper Lidingö Centrum

Transaktioner Lidingö Centrum blir Grosvenor Europes sjätte köpcentrum i Sverige.


Rockspring och Vencom säljer i Skåne

Transaktioner Ett bolag samägt av Rockspring och Vencom har sålt fastigheter i Lund och Malmö till Aberdeen respektive Lomma Tegelfabrik för totalt 107 miljoner kronor.


Värmdö Köpcentrum.

Rockspring säljer Värmdö Köpcentrum

Transaktioner Rockspring och Vencom säljer Värmdö Köpcentrum för 421 miljoner kronor.


Cornerstone köper Åhlénshuset i Malmö

Transaktioner Cornerstone Real Estate Advisers köper Åhléns City-fastigheten i centrala Malmö från Vencom och Rockspring Property Investment Managers för 365 miljoner kronor.


Vencom och Rockspring säljer till BRF i Lidingö Centrum

Transaktioner Vencom Property Partners och Rockspring köpte Lidingö Centrum i juli 2013 och har nu sålt 83 lägenheter till en bostadsrättsförening som bildades redan för tolv år sedan.


Rockspring köper sex handelsfastigheter – säljaren går helt ur Sverige

Transaktioner Rockspring har köpt en portfölj med detaljhandelsfastigheter i Sverige, med Vencom som lokal operativ partner. Beståndet består av sex fastigheter belägna i Stockholm, Malmö, Lund, Borås och Västerås, med en total area om cirka 45 000 kvadratmeter. Säljaren går i och med affären helt ur Sverige.


De får förvaltningsuppdraget av Rockspring

Bolag I förra veckan berättade vi om att brittiska Rockspring gör sitt första förvärv i Sverige. Nu har de utsett förvaltare för fastigheten på 15 000 kvadratmeter.


Britter gör sitt första förvärv i Sverige

Transaktioner En brittisk investerare har gjort sitt första förvärv i Sverige, en 15 000 kvadratmeter stor logistikfastighet i Segeltorp, Stockholm, för 318 miljoner kronor.
- De har tittat i Sverige i flera år och vill växa här, säger den svenska köprådgivaren.