Image

Små ytor blir stor affär för Storage365

Bolag Ett stort fastighetsbolag har en stor lagerlokal som är nästan helt full. Men bara nästan, för det finns några kvadratmeter här och där i lokalen som står outnyttjade. Ytan är för liten för fastighetsbolaget att lägga resurser på att få uthyrt, men detta är precis vad Storage365 letar efter. För Fastighetssverige berättar grundare och vd Thomas Modner om idén med bolaget som fyller hål i logistikbranschen.
Publicerad den 22 Mars 2023
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige