Image
Skandia Fastigheter hyr ut till Byggkeramikrådet på Ringvägen 100.
Skandia Fastigheter hyr ut till Byggkeramikrådet på Ringvägen 100. Bild: Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter hyr ut kontor till Byggkeramikrådet

Uthyrning Byggkeramikrådet skriver sexårigt avtal om 490 kvadratmeter när de sitt kontor till Skandia Fastigheters R100 i höst. Uthyrningen startar i november i år.
Publicerad den 31 Maj 2024

Nu står det klart att Byggkeramikrådet flyttar till Skandia Fastigheter och ett nytt kontor på Ringvägen 100 i höst. Ett sexårigt avtal om 490 kvadratmeter startar i november i år.

– Förutom att det nya fräscha kontoret kommer att ge plats för både utbildning, branschmöten och kontorsplatser blir vi också grannar med flera andra branschföreningar som vi har nära samarbeten med. Vi gillar också läget med alla kommunala transportmedel och ett garage i huset. Dessutom har vi hört bra grejer om fastigheten och om hur det är att vara hyresgäst hos Skandia Fastigheter, så egentligen var valet inte särskilt svårt att göra, säger Ralf Jerad, vd för Byggkeramikrådet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige