Image

Savills planerar att expandera

KARRIäR Savills avser att växa i Sverige och nyanställer samt tittar på bolagsköp. Förstärkningar ska ske både på transaktionssidan och värderingssidan, och dessutom ska Savills erbjuda fastighetsförvaltning och uthyrning på den svenska marknaden.
Publicerad den 29 Mars 2010

Savills har rekryterat Mattias Bülow från Tenant & Partners och Richard Wollter från KPMG som projektledare inom transaktioner.

- Savills ska kunna erbjuda sina kunder ett utbud som innebär att vi kan hjälpa till med hela innehavscykeln, det vill säga förvärv, förvaltning, uthyrning, värdering och försäljning. Savills har utsett Sverige som ett av de länder i Europa där vi ska kunna erbjuda helhetslösningar till svenska och internationella kunder och dessutom vara bland de ledande inom våra respektive verksamhetsområden, säger Ulf Nilsson, vd för Savills i Sverige.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige