Image
Olov Lindgren hyr ut på på Birger Jarlsgatan 58.
Olov Lindgren hyr ut på på Birger Jarlsgatan 58. Bild: Olov Lindgren

Olov Lindgren hyr ut på Birger Jarlsgatan

Uthyrning Olov Lindgren har tecknat ett treårigt avtal med Nordic Knots om kontorslokaler på 490 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan 58. Inflyttning sker 1 juli.
Publicerad den 13 April 2022

Nordic Knots grundades 2016 i New York och har större delen av sina kunder i USA och Europa men planerar nu att växa på den svenska marknaden. Deras mattor designas i en ateljé i Stockholm och tillverkas för hand i Indien.

– Vi är väldigt glada över att Nordic Knots väljer att öppna sitt showroom här. Deras känsla för skandinavisk design kommer att passa fint in i den unika lokalen, säger Henrik Spännare, chef Kommersiell förvaltning på Olov Lindgren.

Lokalen är en tidigare biograf och unik i sitt slag. Entrén är storslagen och den breda marmortrappan leder upp till första våningen där biografens balkonger och de stora ljuskronorna fortfarande finns kvar.

– Vi letade efter en lokal där vi kan skapa något som blir vårt hem och när vi steg in i lokalen kändes allt rätt, säger Liza Laserow-Berglund, medgrundare på Nordic Knots.
– Dessutom hade vår kontaktperson på Olov Lindgren en personlig och trevlig känsla för uthyrning vilket vi tyckte om.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige