Image

Norrvidden köper industrifastighet i Gävle

TRANSAKTIONER Norrvidden har köpt den så kallade Tico-fastigheten i Gävle av kommunala Gavlefastigheter. Köpeskillingen för den 5 200 kvadratmeter stora fastigheten ligger på elva miljoner kronor.
Publicerad den 4 Juni 2008

Fastigheten Näringen 5:16 ligger i Näringens industriområde. Norrvidden äger sedan tidigare grannfastigheten med Rukki som hyresgäst och i den nu förvärvade fastigheten hyr Gasell Profil AB, ett dotterbolag i Rukki-koncernen.

- Vi är glada att kunna växa i Gävle och vi upplever i dag en stark efterfrågan på industrilokaler, säger Peter Andersson, vd i Norrvidden Fastigheter AB. Denna fastighet blir ett naturligt komplement till vårt tidigare innehav i området.

Norrvidden Fastigheter tillträdde fastigheten den 2 juni 2008.

Norrvidden Fastigheter har, tillsammans med systerbolaget Fabös, fastigheter om cirka 850 000 kvadratmeter i Norrland. Bolaget är helägt av Maths O Sundqvist och ingår tillsammans med Fabös i Skrindankoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige