Image
Aram Seddigh, Heléne Lidström och Karolin Forsling diskuterar framtiden för kontorsmarknaden på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.
Aram Seddigh, Heléne Lidström och Karolin Forsling diskuterar framtiden för kontorsmarknaden på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.

Lokalmarknadsdagen: Kontorsexperterna om framtiden för segmentet

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Ett tema under dagen blir hur kontorssegmentet egentligen kommer utvecklas. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 5 December 2022

Efter närmare två år av distansarbete, videomöten och hemmaluncher har företagen börjat återkomma till kontoret. Men kommer det bli precis som förr, eller snarare en mix av distans- och kontorsarbete? Har arbetsgivare och arbetstagare hittat rätt för att få ut mesta möjliga av kontorsytorna? Svaren på dessa frågor ges av Karolin Forsling, vd/grundare på Forsling United/Future Work Labs, Aram Seddigh, vd och certifierad arbetsplatsstrateg på WeOffice och Heléne Lidström, arbetsplatsstrateg på Castellum.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Norma Advokater, Göteborg Energi, Novier och Newton Kompetensutveckling. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige