Image
Henrik Einarsson, Maryrose David och Olof Manner står för en serie tunga analyser på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.
Henrik Einarsson, Maryrose David och Olof Manner står för en serie tunga analyser på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.

Lokalmarknadsdagen: Analyserna som ger dig full koll på det nya fastighetsåret

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på läget för att kunna navigera rätt under fastighetsåret 2023. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 19 December 2022

Analysblocket inleds med punkten Makroanalys – vart är världen på väg?
Krig i Europa. Stora störningar i de globala leveranskedjorna. Galopperande inflation. Kraftigt stigande räntor. Alla tecken tyder på att vi nu är inne i en lågkonjunktur. De makroekonomiska skeendena är väldigt påtagliga för närvarande. Hur mår världen och vart är den på väg? Svaren på de frågorna får vi av Olof Manner, senior rådgivare på Swedbank.
Därefter är det dags för Henrik Einarsson, etableringschef på Business Region Göteborg med punkten Analys – läget i Göteborgsregionen:
Hur påverkas Göteborgsregionen av de senaste årens olika kriser? Hur påverkas de viktiga lokala näringarna? Business Region Göteborg presenterar rykande färska siffror och analyserar läget för näringslivet i regionen.
Och så avslutas blocket med en djuplodande analys över de olika segmenten: Analys – fastighetsmarknaden, nationellt och regionalt
Med en rad osäkra omvärldsfaktorer med kriget i Ukraina, stigande räntor och närmast rekordhög inflation så har fastighetsmarknaden en rad utmaningar framför sig. Hur sammanfattas året 2022 och vad kan fastighetsmarknaden vänta sig framgent?
Talare här är Maryrose David, analyschef på Savills.

Det är på Lokalmarknadsdagen på Elite Park Avenue Hotel den 19 januari som du startar upp fastighetsåret 2023 ihop med dina kollegor.
Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Norma Advokater, Göteborg Energi, Novier, Advokatfirman Delphi och Newton Kompetensutveckling. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige