Image

Jones Lang LaSalle växer inom Aktiv Förvaltning

KARRIÄR Mot bakgrund av stark tillväxt under det senaste året med ett inflöde av nya kunder, kombinerat med utökat förtroende från befintliga kunder – både vad avser tillkommande fastigheter och efterfrågan på ett utökat tjänsteinnehåll inom strategisk rådgivning – har Jones Lang LaSalle ytterligare stärkt organisationen inom affärsområdet Aktiv Förvaltning.
Publicerad den 17 December 2009

Christoffer Westin, som närmast kommer från Sats med ansvar för deras anläggningar i Norden, tillträder en ny position som förvaltare i januari. Christoffer har en fastighetsekonomutbildning från Gävle Högskola och har även en tidigare bakgrund som marknadschef på Fabege.

Strategisk teknisk rådgivning med ökat fokus på hållbarhet är ett kritiskt kompetensområde, som inte minst internationella kunder prioriterar. Under hösten har denna grupp förstärkts med tre personer, nu senast med Nils Frank, med ett gediget förflutet inom Wallenstam, först i Göteborg och på senare tid även i Stockholm.

Under de senaste sex månaderna har inte mindre än 10 personer anslutit till affärsområdet Aktiv Förvaltning, förutom de ovan nämnda även förvaltningsassistenter/hyresadministration och klient- och bolagsredovisning.

Under 2010 påbörjas en rad nya uppdrag inom Aktiv Förvaltning och ytterligare nyrekryteringar pågår.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige