Image

Hemvändare blir vice vd på DTZ

KARRIäR Patrik Kallenvret har rekryterats till DTZ för en nytillsatt position som vice vd. Rollen innebär att tillsammans med vd leda den svenska verksamheten. Kallenvret återvänder till DTZ efter att under det senaste decenniet arbetat på Catella Corporate Finance och CBRE.
Publicerad den 29 Mars 2010

Eftersom Kallenvret tills vidare är ombedd att arbeta kvar på Catella under uppsägningstiden, kommer han senast att börja på DTZ i september 2010.

- Jag har alltid uppskattat den professionalism och företagskultur DTZ står för. Därför känns det väldigt inspirerande att få en ledande roll i ett så välskött bolag. Förhoppningsvis ska jag bidra till att ytterligare marknadsföra och utveckla DTZ, säger Patrik Kallenvret.

- Vi växer och ville förstärka på ledarsidan med en person med stor branschkunskap, men även de rätta personliga egenskaperna. Patrik kommer att utgöra ett fantastiskt tillskott här på DTZ, både gällande ledarskap och kundbearbetning. Hans tunga bakgrund från konsultbranschen kommer att göra oss starkare och komma våra kunder till nytta, säger Agneta Jacobsson, vd DTZ.

Under de senaste åren har DTZ växlat upp verksamheten inom transaktioner och uthyrning av kommersiella fastigheter i Västsverige, Stockholm och Öregrundsregionen.

Fredrik Lidjan har blivit ansvarig för transaktionsavdelningen och Bjurfors Näringsliv i Göteborg och Stockholm har knutits till DTZ:s varumärke, likaså har företaget rekryterat fyra mäklare från Skandiamäklarna Corporate i Malmö.

Totalt har DTZ idag cirka 80 anställda, varav 55 finns i Stockholm och 25 i Göteborg, Malmö och Norrköping.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige